Ons team

Een mix van ervaring, mannelijke en vrouwelijke energie, relativerende humor en doelgericht enthousiasme.

Paul Meekel

Ik ben geboren in Son en Breugel in Brabant en via omzwervingen ben ik in 1987 begonnen aan de studie Fysiotherapie in Heerlen.

Na mijn studie ben ik blijven wonen en werken in het mooie Limburg.

Vanaf 2000 werk ik samen met collega Ad Gooren in Waubach.  Sinds 2 jaar nu in het nieuwe gezondheidscentrum Lauradorp samen met veel andere disciplines.

De verandering heeft het plezier in mijn werk nog vergroot. Ik kan naar mijn mening mijn patiënten beter helpen en voldoen aan hun hulpvraag. Daarnaast ben ik erg blij met de prettige sfeer die er is binnen het gehele team.

Mijn specialisaties zijn manuele therapie, dry needling, taping en Mulligan.

In mijn vrije tijd sport ik graag, tennis, voetbal, wielrennen en wandelen. Deze sportieve instelling wil ik graag over brengen op mijn patiënten want ik denk dat in een gezond lichaam er een goede balans moet zijn tussen werk, rust en beweging.

Ad Gooren

Ik ben al sinds 1992 werkzaam als fysiotherapeut in Waubach en Lauradorp.

Vanaf 1994 werk ik al in het gezondheidscentrum op de maastrichterlaan. Vanaf het prille begin is het voor mij al duidelijk dat het voor de patiënt beter is als je kunt samenwerken met andere disciplines.

Eenvoudig en snel in staat zijn tot overleg en afstemmen van behandelingen verhoogt de kwaliteit.

Men wordt sneller en beter geholpen.

In ons nieuwe gezondheidscentrum komt dat nóg beter tot uiting omdat er nóg meer verschillende behandelaars aanwezig zijn.

Sinds 2010 ben ik ook als psychsomatisch fysiotherapeut werkzaam. Het is dan ook fijn als je mag samenwerken met psychologen en huisartsen in je directe omgeving.

Je mag wel stellen dat ik bevoorrecht ben dat ik dit mooie vak op deze inspirerende plek mag uitoefenen.

Tamara Hanebeck

Sinds juni 2021 versterk ik het team van Fysiolandgraaf in gezondheidscentrum Lauradorp in Landgraaf. De korte lijnen tussen de fysiotherapie met onder andere de huisarts, logopedie, ergotherapie en de diëtiek maakt dat ik mijn cliënt de optimale zorg kan bieden. Mijn uitgangspunt is: De hulpvraag van de patiënt staat centraal en kan hierdoor de optimale zorg ontvangen.

In 2014 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarna heb ik de specialisatie oedeemtherapie gevolgd in Duitsland. Verder heb ik de specialisatie BPPD gevolgd, zodat mensen met duizeligheidsklachten geholpen kunnen worden.

Mijn echte passie ligt bij het werken met kinderen. Hierdoor heb ik besloten om me in 2015 te specialiseren tot kinderfysiotherapeut. Deze opleiding heb ik in 2019 afgerond. Door het werken met kinderen is voor mij iedere dag weer opnieuw een totaal andere dag. Ieder kind heeft een andere aanpak nodig en juist die éne manier vinden waardoor het kind zijn of haar doel bereikt, vind ik een ontzettende uitdaging.

En verder vind ik het belangrijk om te sporten om zo ook voor mijn eigen gezondheid te zorgen. Rennen, squashen en snowboarden door de bergen behoren tot mijn uitlaatklep, zodat ik altijd een goedlachse en positief ingestelde therapeut kan zijn.

Scott Adriolo

Hallo, mijn naam is Scott Adriolo, ik kom uit Landgraaf en ben sinds juli 2022 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiolandgraaf.

Ik heb in juli 2022 mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond en ben hierna meteen gestart als fysiotherapeut bij Fysiolandgraaf.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik een fanatiek sporter en ben ik te vinden op het voetbalveld en in de fitnesszaal.

Tevens ben ik voorheen jarenlang werkzaam geweest in de fitness-branche.

Mijn passie en expertise in sport en bewegen wil ik graag overbrengen naar mijn patiënten om zo gezamenlijk de persoonlijke doelen te behalen. 

Sylvia Eerenberg

Zij verzorgt met hart en ziel onze administratie