Ons team

Een mix van ervaring, mannelijke en vrouwelijke energie, relativerende humor en doelgericht enthousiasme.

Paul Meekel

Ik ben geboren in Son en Breugel in Brabant en via omzwervingen ben ik in 1987 begonnen aan de studie Fysiotherapie in Heerlen.

Na mijn studie ben ik blijven wonen en werken in het mooie Limburg.

Vanaf 2000 werk ik samen met collega Ad Gooren in Waubach.  Sinds 2 jaar nu in het nieuwe gezondheidscentrum Lauradorp samen met veel andere disciplines.

De verandering heeft het plezier in mijn werk nog vergroot. Ik kan naar mijn mening mijn patiënten beter helpen en voldoen aan hun hulpvraag. Daarnaast ben ik erg blij met de prettige sfeer die er is binnen het gehele team.

Mijn specialisaties zijn manuele therapie, dry needling, taping en Mulligan.

In mijn vrije tijd sport ik graag, tennis, voetbal, wielrennen en wandelen. Deze sportieve instelling wil ik graag over brengen op mijn patiënten want ik denk dat in een gezond lichaam er een goede balans moet zijn tussen werk, rust en beweging.

Ad Gooren

Ik ben al sinds 1992 werkzaam als fysiotherapeut in Waubach en Lauradorp.

Vanaf 1994 werk ik al in het gezondheidscentrum op de maastrichterlaan. Vanaf het prille begin is het voor mij al duidelijk dat het voor de patiënt beter is als je kunt samenwerken met andere disciplines.

Eenvoudig en snel in staat zijn tot overleg en afstemmen van behandelingen verhoogt de kwaliteit.

Men wordt sneller en beter geholpen.

In ons nieuwe gezondheidscentrum komt dat nóg beter tot uiting omdat er nóg meer verschillende behandelaars aanwezig zijn.

Sinds 2010 ben ik ook als psychsomatisch fysiotherapeut werkzaam. Het is dan ook fijn als je mag samenwerken met psychologen en huisartsen in je directe omgeving.

Je mag wel stellen dat ik bevoorrecht ben dat ik dit mooie vak op deze inspirerende plek mag uitoefenen.

Sylvia Eerenberg

Zij verzorgt met hart en ziel onze administratie